Valérie Saveliev, Kortrijk

Ik ben Valérie Saveliev en woon in de regio Kortrijk. Ik ben nu het trotse baasje van Himal, een 12,5 jarige Cavalier King Charles Spaniël en Nando, een 6 jarige Flatcoated Retriever.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik kan u begeleiden in uw zoektocht naar een hond. Ik help u bij uw raskeuze, uw verwachtingen, adoptie of aankoop en veel meer.

 Graag help ik u ook verder in de opvoeding zodat uw viervoeter opgroeit tot een graag geziene gast en overal mee kan. Restaurantbezoek, de dierenarts, de hondentrimmer, geen enkel probleem. Dit gebeurt uiteraard op een positieve, hondvriendelijke en speelse manier.

U hebt net uw pup verwelkomd? 

Hoe leert u de basis zodat uw hond veilig is en hij ook veilig is voor de omgeving? Een goede start is de basis voor succes. U wilt dat hij luistert naar zijn naam, dat hij het verschil kent tussen wat mag en wat niet mag. U wilt dat hij gaat zitten, liggen, blijven en komt wanneer u roept. Dit en nog veel meer leren we samen spelenderwijs, leuk voor u (en uw gezin) en vooral ook leuk voor uw hond. Opvoeding hoeft echt niet saai te zijn !

meandmydognando@gmail.com

0496/503415

Instagram meandmydognando